Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες της τεχνολογικής καινοτομίας και ανατρέχοντας στα τελευταία 20 χρόνια, ένα όνομα ξεχωρίζει με ιδιαίτερη απήχηση: Akeydor Digital. Έχοντας συσταθεί στην Αγγλία και την Ουαλία, το εν λόγω διεθνές brand έχει επαναπροσδιορίσει το τοπίο του λογισμικού και της τεχνολογίας για τις επιχειρήσεις και τις ακαδημαϊκές κοινότητες με σταθερή δέσμευση και αταλάντευτο όραμα.

Ο CEO της Εταιρείας

Το ταξίδι της Akeydor Digital, που χαρακτηρίζεται από πρωτοποριακό πνεύμα, έχει συνδεθεί στενά με την εξαιρετική ηγεσία του Μιχάλη Χατζηλία, Διευθύνοντος Συμβούλου και Ιδρυτή. Υπό την καθοδήγησή του, η εταιρεία έχει διαμορφώσει μια θέση ως ηγέτης στην τεχνολογία τηλεχειρισμού και διαχείρισης τάξεων. Ο Χατζηλίας, με τη βαθιά διορατικότητά του στον τεχνολογικό τομέα και την αξία της καινοτομίας, έχει προωθήσει την Akeydor και την ομάδα του στο προσκήνιο του τομέα της απομακρυσμένης υποστήριξης και πρόσβασης.

Η επιτυχία είναι παιχνίδι ομαδικό

Όπως έχει αναφέρει πολλές φορές και ο CEO της εταιρείας, η επιτυχία είναι ένα ομαδικό παιχνίδι, και τα πάντα μπορούν να γίνουν αρκεί να έχει κανείς την κατάλληλη ομάδα. Η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά δύσκολο για μια εταιρεία να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους που θα την αναδείξουν και μεγαλώσουν μέσα από την εργασία τους. Η Akeydor όμως είναι μία από αυτές τις «τυχερές» εταιρείες. Τα μέλη της ομάδας της όπως ο Μιχάλης, η Σταυρούλα, ο Θοδωρής, η Σταματία, ο Νίκος, η Ελευθερία και φυσικά η Ίριδα αποτελούν στήριγμα αλλά και το «driving force» που την εξελίζουν και την κάνουν να αναπτύσσεται συνεχώς.

Μία εταιρεία με ήθος

Το ήθος της Akeydor είναι βαθιά ριζωμένο στις ιδιότητες της ηγεσίας της. Είναι μια αντανάκλαση της ακεραιότητας, της ποιότητας, της δέσμευσης και της καινοτομίας, οι οποίες είναι οι βασικές αξίες της ομάδας του Μιχάλη, και που έχουν ενσωματώσει στον ίδιο τον ιστό της εταιρείας. Η ηγεσία διαβεβαιώνει ότι η αριστεία τους δεν διδάσκεται, αλλά είναι μια κατάσταση του μυαλού, απόδειξη μιας ενιαίας ομαδικής στάσης που λειτουργεί με την πλήρη συνεργασία των συνεργατών σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *