MacBook Air
  • March 6, 2024
  • techgalaxy
  • 0

Η Apple ανακοίνωσε το νέο MacBook Air με επεξεργαστή M3, ο οποίος προσφέρει ακόμα ισχυρότερες επιδόσεις, πιο γρήγορο Wi-Fi και υποστήριξη για έως και δύο εξωτερικές οθόνες, με μπαταρία που διαρκεί έως και 18 ώρες, όπως ανέφερε η εταιρεία iSquare του Ομίλου Quest, ο επίσημος διανομέας της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Τα νέα MacBook Air σε μεγέθη 13 και 15 ιντσών, με πάχος λίγο πάνω από ένα εκατοστό, διαθέτουν οθόνη Liquid Retina με ένα δισεκατομμύριο χρώματα και πολλές νέες δυνατότητες, όπως η υποστήριξη για δύο εξωτερικές οθόνες.

Το MacBook Air με M3 είναι έως και 60% ταχύτερο από το προηγούμενο μοντέλο με M1 chip και έως και 13 φορές ταχύτερο από τον πιο γρήγορο MacBook Air με επεξεργαστή Intel. Επιπλέον, διαθέτει ένα πιο γρήγορο και αποδοτικότερο Neural Engine, κάνοντάς τον ιδανικό για χρήση σε εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης.

Το macOS παρέχει έξυπνες λειτουργίες που βελτιώνουν την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα, εκμεταλλευόμενο τις επιδόσεις των επεξεργαστών M3 στην τεχνητή νοημοσύνη. Με τη συνδυασμένη χρήση κάμερας, μικροφώνων και ηχείων, τη φόρτιση MagSafe και το λειτουργικό σύστημα macOS, το MacBook Air προσφέρει μια ασυναγώνιστη εμπειρία.

Τα νέα MacBook Air με M3 chip είναι διαθέσιμα από την Παρασκευή, 8 Μαρτίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *