iPhone
  • March 6, 2024
  • techgalaxy
  • 0

Η Apple μόλις κυκλοφόρησε το iOS 17.4, τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος των iPhone, που επιφέρει σημαντικές αλλαγές. Αν και μπορεί να μην φαίνεται σαν μεγάλη αναβάθμιση εξαιτίας του αριθμού της έκδοσης, αλλά αλλάζει πραγματικά τα δεδομένα για τα iPhone!

Η κύρια αλλαγή προέρχεται από το νέο νομοσχέδιο DMA της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο φέρνει τα iPhone πιο κοντά στη φιλοσοφία των Android. Τώρα, η Apple επιτρέπει την εγκατάσταση εφαρμογών από τρίτες πλατφόρμες και το sideloading εφαρμογών, κάτι που ήταν προτού αδύνατον να συμβεί σε iPhone. Επίσης, για πρώτη φορά οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάσουν επίσημα εφαρμογές εκτός του App Store της Apple!

Το ελληνικό changelog αναφέρει πως η νέα έκδοση προσθέτει νέες επιλογές για πλατφόρμες αγορών εφαρμογών και προγράμματα περιήγησης Ιστού, ενώ περιλαμβάνει νέα emoji, απομαγνητοφωνήσεις στο Apple Podcasts και άλλες δυνατότητες, επιδιορθώσεις σφαλμάτων και ασφαλείας.

Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη για όλα τα iPhone που υποστηρίζουν το iOS 17, συμπεριλαμβανομένων μοντέλων όπως τα iPhone 15, 14, 13, 12 και XR. Μπορείτε να αναβαθμίσετε τη συσκευή σας από σήμερα, αλλά ενδέχεται να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να εμφανιστεί η ενημέρωση στις ρυθμίσεις της συσκευής σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *